Πως πέθαναν οι Θεοί του Ολύμπου;

Από τα γέλια, όταν άκουσαν κάποιον να ισχυρίζεται

ότι είναι ο ένας και μοναδικός θεός.

Νίτσε

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Το εγχειρίδιον του καλού χέστη





Ήτοι: πραγματεία και πρακτικς οδηγίες χεσίματος και  σκουπίσματος. Έκδοση βελτιωμένη και δαψιλώς εικονογραφημένη. Προσφέρεται ως μπούσουλας (μάνιουαλ) γι ένα καλό και απολαυστικό χέσιμο.

Απόσπασμα από το μνημειώδες έργο "Το εγχειρίδιον του καλού χέστη" του Δόκτορα Γεώργιος ο Βούς, University  H.Essen mesa H.Essen εΞω. Deutschland fate skata Merkel.

Μια απλή και εύχρηστη μέθοδος σκουπίσματος


Με την ευγενικ χορηγία  των Goody’s

Περπατάς αμέριμνος κάνοντας την απογευματινή σου βολτίτσα, ή είσαι αραχτός σε κάποια καφετερία απολαμβάνοντας τον καφέ σου με το γκομενάκι δίπλα. Όταν ξαφνικά! Σφίγγεσαι, σφίγγεσαι και ξανασφίγγεσαι, και το έντερό σου (και όλο σου το εσωτερικό) υποφέρει. Πρέπει επειγόντως να επισκεφτείς τουαλέτα ώστε να απαλλαγής από το "χοντρό" αυτό πρόβλημα. Αναγκαστικά θα επισκεφτείς τις δημόσιες τουαλέτες ή θα γίνεις ακόμα περισσότερο γύφτος και θα μπεις σε κάποιο τυχαίο μαγαζί ρωτώντας που βρίσκεται η τουαλέτα. Ξεφορτώνεσαι το περιττό βάρος και μόνο τότε συνειδητοποιείς ότι το πραγματικό πρόβλημα μόλις εμφανίστηκε.

Γιατί ασφαλώς ποτέ και σε καμία κοινόχρηστη τουαλέτα ή μαγαζί δεν θα βρεις χαρτί υγείας.

λύση! Η μεθοδολογία που ακολουθεί συνιστά και τη λύση, αφού σας δίνει την δυνατότητα ν σκουπιστείτε κανονικοτατα με ένα μόλις κομμάτι χαρτί. Στο τέλος της διαδικασίας θα διαπιστώσετε ότι είναι αρκετό ένα μικρό κομμάτι χαρτί, πχ μία απόδειξη ή ακόμα και το περιτύλιγμα μιάς καραμέλας. Όσο βέβαια μικρότερο το μέγεθος τόσο πιο μεγάλη επιδεξιότητα απαιτείται, αλλά αυτό είναι ζήτημα εξάσκησης και μόνο.

Λίγα λόγια για την μέθοδο… η πρακτική της μεθόδου παρουσιάζεται με την βοήθεια εικόνων για την πλήρη κατανόηση των βημάτων. Σαν υπόδειγμα χρησιμοποιήθηκε μια χαρτοπετσέτα από τα γνωστά ταχυφαγεία, που είναι και ο χορηγός του παρόντος (να κονομήσουμε και κάτι) αφού (1) έχει το κατάλληλο μέγεθος για αρχαρίους, (2) είναι μαλακή, και (3) ως γνωστόν επειδή πολύς κόσμος επισκέπτεται τις τουαλέτες των Goody’s σχεδόν πάντοτε τους έχει τελειώσει το χαρτί υγείας, έτσι ώστε παράλληλα με την παρουσίαση της μεθόδου να έχετε και το πρώτο υπόδειγμα εφαρμογής της.


Η μέθοδος 


1. Παίρνετε μια χαρτοπετσέτα, την βάζετε στην τσέπη σας διακριτικά και κατευθύνεσθαι προς τις τουαλέτες... (Εικ. 1η)

 Εικ. 1η  Η χαρτοπετσέτα 

2. Κλειστείτε μέσα σε μία τουαλέτα, και παίρνοντας την κλασική στάση του καθίσματος και το κλασικό πλέον λάγνο βλέμμα της αγελάδας περιμένετε ως που να τελεστεί η πράξη!!! Αφού ανακουφιστείτε πάρτε την χαρτοπετσέτα και διπλώστε την κατά το διάμηκες στη μέση. (Εικ. 2η)

Εικ. 2η  Δίπλωμα στη μέση

3. Μετά ξαναδιπλώστε τη στη μέση  αυτή τη φορά έτσι ώστε ν καταλήξετε με ένα τετράγωνο. (Εικ. 3η)

                                       Εικ. 3η Δίπλωμα στα τέσσερα 

4. Πιάστε την χαρτοπετσέτα και σκίστε ένα μικρό κομματάκι από την εσωτερική γωνία (αυτή που βρίσκεται τώρα στο μέσον της χαρτοπετσέτας). (Εικ. 4η)

Εικ. 4η Κόψιμοτης άκρης

5. Προσοχή! ΜΗΝ πετάξετε το κομμάτι που μόλις κόψατε, αποτελεί σημαντικό τμήμα της όλης διαδικασίας, ίσως δε το σημαντικότερο. (Εικ. 5η)

Εικ. 5η Η άκρη της χαρτοπετσέτας 

6. Μετά το κόψιμο της γωνίας η χαρτοπετσέτα ξεδιπλωμένη πρέπει ν oμοιάζει όπως στην εικόνα. Το εύρος της τρύπας πρέπει να είναι τόσο ώστε να χωράει επακριβώς το μεσαίο σας δάκτυλο! (Εικ. 6η)

Εικ. 6η Το εύρος της τρύπας

7. Ύστερα εφαρμόστε το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού (το αριστερό αν είστε αριστερόχειρες) στην τρύπα και σκουπίστε μ’ αυτό τον κώλο σας άσο καλύτερα μπορείτε, άσο βαθύτερα γίνεται, (προσοχή μην το παρακάνετε…) μην αφήσετε τίποτα. (Εικ. 7η)

Εικ. 7η Τοποθέτηση μεσαίου δακτύλου

8. Αφού τελειώσετε το σκούπισμα, με το αριστερό σας χέρι πιάστε την χαρτοπετσέτα (όπως φαίνεται στην εικόνα) και τυλίξτε το δάχτυλό σας με αυτή, προσέχοντας πάντα να μην πασαλειφτείτε. (Εικ. 8η)

Εικ. 8η Τύλιγμα δαχτύλου  

9. Όπως έχετε τυλιγμένο το δάχτυλό σας με την χαρτοπετσέτα καθαρίστε το όσο καλύτερα μπορείτε μ' αυτήν όπως δείχνει η 9η εικόνα.

                                        Εικ. 9η Σκούπισμα δαχτύλου

10. Πετάξτε την - λερωμένη πιά - χαρτοπετσέτα στο σκουπιδοτενεκέ. (Εικ. 10η)

Εικ. 10η Πέταγμα σκατωμένης χαρτοπετσέτας 

11. Πάρτε το μικρό κομματάκι που είχατε φυλάξει κατά το βήμα 5. Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε το νύχι σας από τα σκατουλάκια που έχουν μείνει σ' αυτό μετά το κωλοσφούγγισμα.
 
Εικ. 11η Καθαρισμός νυχιού 


12. Αυτό ήτανε!!  Κάνατε την δουλειά σας μιά χαρά και ούτε γάτα ούτε ζημιά!! (Εικ. 12η) Άπλα και εύκολα!!
 
                                    Εικ. 12η Αποστολή εξετελέσθη 



Διευκρίνιση

Η μέθοδος αυτή δεν παρουσιάζεται σαν πρωτοποριακή αφού είναι ήδη γνωστή αρκετά χρόνια τώρα στον ελληνικό underground χώρο, αλλά μέσω αυτού του μαθήματος γίνεται προσπάθεια διάδοσης της τεχνικής αυτής και στους μη κατέχονες ώστε να μη χαθεί η πολύτιμη αυτή γνώση. Κάτι που έλειπε εξάλλου από κάθε οδηγό χεσίματος.

...γιατί γνώση είναι δύναμη...
…και το χέσιμο ανάγκη.

 Α!! και κάτι άλλο.
 Αν κάποιος θεωρεί το κείμενο αηδιαστικό θα του κάνω την εξής ερώτηση!! Εσύ δεν χέζεις;

Υ.Γ Ελπίζω ν χεστήκατε από τ γέλια.





 


 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου