Πως πέθαναν οι Θεοί του Ολύμπου;

Από τα γέλια, όταν άκουσαν κάποιον να ισχυρίζεται

ότι είναι ο ένας και μοναδικός θεός.

Νίτσε

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Μια απάντηση στους άπιστους και στους αμφισβητίες για το μέγα θαύμα της αφής του Αγίου Φωτός.


Φρίξον Κύριε,  ΑίΣΧΟΝ ! !  ΑίΣΧΟΝ! ! !



 Η υποδοχή του Αγίου Φωτός με τιμές αρχηγού κράτους. Η κωμωδία που παίζεται κάθε Μ. Σάββατο στο αεροδρόμιο…

Κάθε χρόνο, το Πάσχα, η ίδια γελοία εικόνα. Το άγιο φως (προϊόν του μόνου θαύματος που συμβαίνει με περιοδική συχνότητα με υποτιθέμενη “θεϊκή παρέμβαση”, κάθε χρόνο την ίδια ακριβώς μέρα και ώρα, σύμφωνα (μάλιστα) με το… παλαιό ημερολόγιο!) καταφτάνει με «ειδική πτήση» και του επιφυλάσσεται υποδοχή αρχηγού κράτους! Όπως ορίζει το πρωτόκολλο λοιπόν, στρώνεται κόκκινο χαλί, oι  πολιτικές – στρατιωτικές – θρησκευτικές αρχές του τόπου που παρίστανται, η μπάντα παιανίζει και αγήματα του στρατού, της αεροπορίας και του ναυτικού παρουσιάζουν όπλα. Καμαρωτό – καμαρωτό το φως κατεβαίνει από το αεροπλάνο, επιθεωρεί τα στρατιωτικά αγήματα και μεταβαίνει κατόπιν στην Αρχιεπισκοπή για να αναπαυτεί από το ταξίδι και να είναι έτοιμο να μοιραστεί το βράδυ της Ανάστασης στους ναούς.
Αυτά με το άγιο φως… Ο Διαφωτισμός από την άλλη φαίνεται ότι δεν έχει φτάσει ακόμη στη χώρα. Ούτε με ειδική πτήση ούτε με απλή.


Να σκάσετε από το κακό σας άθεοι εβραιομασονοσιονιστές. ΑίΣΧΟΝ !! τι κακό βλέπετε ρε! Ε, αν δεν το ξέρατε, μάθετέ το: Ο Καλός Θεός είναι και… παλαιοημερολογίτης!   Ο άθεος Διαφωτισμός ποτέ δε θα φτάσει στη θεοκρατική μας χώρα. Όταν θα επικρατήσει ολοκληρωτικά η Θεοκρατική Νεοορθοδοξία το 2024 και όλοι θα τρώμε με χρυσά κουτάλια, Ιλλουμινάτι, Νεοτάξ και οι άθεοι εβραιομασονοσιονιστές σας θα καούν στις ιερές φλόγες της Νέας Ιεράς Εξέτασης.

Δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει κανείς την υπερβολή που διαπράττεται, καθώς και το ότι με δαπάνες του ελληνικού κράτους κι όχι της Εκκλησίας, διεκπεραιώνεται ένα κακόγουστο θέαμα, που αφ’ ενός παραβιάζει την συνταγματική αρχή της ανεξιθρησκίας, αφ’ ετέρου συμβάλλει στην συντήρηση και την τουλάχιστον έμμεση ενίσχυση της παραφιλολογίας περί «θαύματος». Η «παράδοση» της μεταφοράς του Φωτός έχει ως εξής: το Μεγάλο Σάββατο, με ειδική πτήση, μεταβαίνει στα Ιεροσόλυμα ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου, ένας, δυο υπουργοί (ανάλογα με την ευσέβεια της κυβέρνησης φέτος συνοδός θα είναι η ευσεβέστατη κα Γεροβασίλη) και τμήμα της προεδρικής φρουράς. Η επίσημη αποστολή επιστρέφει μαζί με το Άγιο Φως, πάλι με ειδική πτήση. Στο αεροδρόμιο, το Άγιο Φως γίνεται δεκτό ως… αρχηγός κράτους: στρώνεται κόκκινο χαλί, ενώ μικτός λόχος με μπάντα αποδίδει τιμές (στο… Φως). 
                           
Αφού γίνει δεκτό με τιμές αρχηγού κράτους, το Άγιο Φως μεταφέρεται με συνοδεία μοτοσικλετιστών της ΕΛΑΣ στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα. Παράλληλα, από το αεροδρόμιο ξεκινά νέος γύρος δεκαέξι (!) ειδικών πτήσεων της Ολυμπιακής, δια των οποίων μεταφέρεται στις Ιερές Μητροπόλεις της χώρας. Ελικόπτερο του Ναυτικού μεταφέρει το Φως σε νησιά χωρίς αεροδρόμιο. Υπάρχουν πράγματα που νομίζει κάποιος, πως συμβαίνουν επειδή συνέβαιναν πάντα. Λέγονται και «παραδόσεις».

Χα! Χα!  Σας γελάσανε, να σας ανοίξω λίγο τα σκοτισμένα μάτια από τις πλάνες των αντιθαυματοποιών νεοτάξ κουλτουριαραίων. Η ιερή φλοξ έρχεται σε ΚΑΘΕ ορθόδοξη εκκλησία με τις αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες (αυτές που ψάλλουν τεριρέμ) και διακτινίζεται υπερφυσικώς στον ιερό αναπτήρα του κάθε παπά. Αν δεν τις βλέπετε είναι γιατί δεν ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ επαρκώς. (να κάμωμεν και ολίγον ιερόν χιούμορ)

Ως το 1988, το Φως ερχόταν στην Ελλάδα με βαπόρι μια εβδομάδα μετά την Ανάσταση! Μέχρι που ένας ταξιδιωτικός πράκτορας έπεισε το κράτος να μετατρέψει μια θρησκευτική τελετή σε εθνική παράδοση: Ήταν ο Ιάκωβος Οικονομίδης, ο οποίος έκτοτε φέρει τον τίτλο του Μεγαλόσταυρου του Παναγίου Τάφου, ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου στην οδό Νίκης 23, που οργάνωνε (μέχρι το 2004 που έκλεισε) εκδρομές στους Αγίους Τόπους.
Λόγω της σχέσης του με τον τότε Έξαρχο του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα (και μετά Πατριάρχη) κ. Ειρηναίο, συνέλαβε την ιδέα και έπεισε το κράτος να ναυλώσει αεροσκάφος της Ολυμπιακής για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα. Επί προεδρίας Σαρτζετάκη, προστέθηκαν… εύζωνοι και σταδιακά φτάσαμε στο να του αποδίδονται (του… Φωτός!) τιμές αρχηγού κράτους.

Τι κακό βρίσκετε ρε άθεοι απιστοθωμάδες. Ορσε ρε! που καταγγέλετε τον ευσεβή Σαρτζετάκη. Ιεράν παρακαταθήκην άφησε ο άνθρωπος Αυτό ήταν επιβεβλημένο, να γίνει γιατί δεν πρέπει να υπονομεύουμε τους θεσμούς, αφού κάθε υπονόμευση των θεσμών οδηγεί στην αναρχία και την ανταρσία. Θεωρούμε δε κάθε εξουσία ως μεταπτωτικό φαινόμενο, που χρειάζεται για την πεπτωκυία κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, την θεωρούμε σαν ένα αναγκαίο κακό, όπως και τον θάνατο.( Να κάμωμεν και ολίγην ιεράν φιλοσοφίαν)

Η Αφή του Αγίου Φωτός

Η τέλεσή της αποτελεί προνόμιο του ελληνορθόδοξου Πατριάρχη Ιεροσολύμων που επαναλαμβάνεται κάθε Μέγα Σάββατο μεσημέρι στη λειτουργία της Αναστάσεως, στον Πανάγιο Τάφο του Χριστού. Την παρακολουθούν χριστιανοί από όλα τα δόγματα αλλά και αλλόθρησκοι.  Ο Θεός με Μία δική Του “θεϊκή παρέμβαση” προκαλεί κάποιους… πυκνούς πνιγηρούς καπνούς (στην αρχή) μέσα σε ένα Ναό με συνωστισμένο πλήθος πιστών και μετά από λίγη ώρα προκαλεί την… αυτόματη εμφάνιση μιας “θεϊκής φλόγας” που λατρεύεται από τους ορθόδοξους πιστούς όλου του κόσμου κάθε χρόνο, σαν “Άγιο Φως”…Πριν μερικά χρόνια βρήκα ένα βιβλίο που έριχνε νέο φως στο… Άγιο Φως, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για κραυγαλέα χημική απάτη (βραδέως αυτο-αναφλεγόμενων υλικών). Πρόκειται για το βιβλίο του Μιχάλη Καλόπουλου, “Το μεγάλο ψέμα”, όποιος θέλει μπορεί να το διαβάσει κάμνοντας κλικ εδώ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πιστών το Άγιο Φως εμφανίζεται στο θόλο εντός του Ναού της Αναστάσεως αλλά και κατ΄ άλλους έξω από αυτόν και διαρκεί μερικά λεπτά. Εμφανίζεται σαν λευκογάλανες οριζόντιες ταινιώδεις αστραπές, περιστρεφόμενες ανταύγειες ή κινούμενες φλόγες που κανείς δεν γνωρίζει από που προέρχονται. Στον Ναό δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα και ηλεκτροφωτισμός. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι πολλές λαμπάδες των πιστών και κανδήλες ανάβουν μόνες τους, ενώ η φλόγα δεν τους καίει τα πρώτα λεπτά. Ορισμένα βίντεο δείχνουν ιερείς ή πιστούς να κινούν το κερί κοντά στα γένια τους ή στα χέρια τους και να μην παθαίνουν τίποτα.

Ορίστε άπιστοι, φυσικά και είμεθα ο περιούσιος λαός. Ορθόδοξοι και ΕΛληναράδες, το λένε και οι γέροντες της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+.  Μόνο στους Έλληνες υπάρχει περίσσευμα πίστεως και πνεύμα δια να αντιληφθούν το Θαύμα. Ενώ όλοι εσείς άπιστοι και εύπιστοι Ευρωπαίοι όταν εμείς γράφαμε ιστορία, εσείς δεν είχατε κατέβει από τα δένδρα. Που να καταλάβετε εσείς. Εσείς βέβαια θα κοχλάζετε στα καζάνια των διαβολαραίων στη κουφάλα γη.

Περσότερες λεπτομέρειες για την προετοιμασία και την εκτέλεση του Θαύματος μπορείτε να διαβάσετε στην ευσεβέστατη εφημερίδα citypress 

http://citypress-gr.blogspot.com/2009/04/blog-post_9647.html

Και τώρα μια συλλογική απάντηση με ατράνταχτα και ακατάριπτα επιχειρήματα σε όσους μωρούς και πλανημένους αμφισβητούν το Θαύμα.

Πολλά τα θαύματα στις μέρες μας, αρκεί να θέλουμε να τα δούμε. Διότι «πολλοί μεν οι κλητοί, ολίγοι οι εκλεκτοί»

Βρε αθεομασόνοι του κερατά, βρε παλιοφασίστες της λογικής, βρε άθεοι εβραιοδαρβινηστές και πονηροί αμφισβητίες ποιοι είστε εσείς που θα αμφισβητήσετε τα ιερά λόγια των Δεσποτάδων+, των  +γεροντάδων+,και τόσων άλλων σοφών και Χριστιανών ανθρώπων που παρακολουθούν κάθε χρόνο το Θαύμα. Ποιοι είστε εσείς; Ε  Άπιστοι έ άπιστοι. Πιστεύσατε και θα το δείτε το Θαύμα ολοζώντανο μπροστά σας. Χωρίς πίστη βρε ηλίθιοι πώς να το δείτε. Πώς να το δείτε; Ε; Άλλωστε ο Θεός το είπε καθαρά στη Γένεση κεφ. 25

κα γένετο σπέρα κα γένετο πρωί, ἡμέρα κτη.

Και την έκτην ημέραν εδημιούργησεν ο Θεός τα ψεύτικα απολιθώματα, και έθεσεν αυτά εις τας κορυφάς των βουνών και εις τα έγκατα των θαλασσών και εν τω μέσω των πετρωμάτων κατά στρώματα. Και είπεν ο Θεός, "σ' την έσκασα, Δαρβίνε! Έχει να πέσει πολύς γέλως, ότι είμαι μέγας πλακατζής και φαρσέρ. Α-ΧΑ-ΧΑ!"

Διότι εάν ο Θεός δεν ήτο Μέγας πλακατζής και φαρσέρ πως αλλιώς θα μπορούσε να προσεγγίση κανείς το μέγεθος της ανθρώπινης Βλακείας.


Μεθ΄ υπολήψεως, προς όλους τους:

Δεσκότες, επισκότους, καφρηνάλιους, και γενικώς άπαντα τα. την βλακεία μας εκμεταλλευόμενα, λαμόγια, αφιερώνω εξαιρετικά τα παραπάνω λόγια

...ο αμαρτωλός  ΔΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο  Βούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου