Πως πέθαναν οι Θεοί του Ολύμπου;

Από τα γέλια, όταν άκουσαν κάποιον να ισχυρίζεται

ότι είναι ο ένας και μοναδικός θεός.

Νίτσε

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Περί αυνανισμού και μαλακίας




Ο αγαπητός μου εξάδελφος Ηλίας άφησε το παρακάτω σχόλιο στο σύγγραμμά μου υπό τον τίτλο  "χρήσιμες οδηγίες".

"Αφού λες ότι ο αυνανισμός είναι αμαρτία γιατί έχεις γεμίσει το ευλόγιόν σου με μαλακίες" 

Έκρινα σκόπιμο ότι το κακεντρεχές αυτό σχόλιο χρήζει απάντησης, και του απαντάω πάραυτα:

Αγαπητέ εξάδελφε Ηλία.
                                                                                                            
Με αδελφική αγάπη έχω υποχρέωση να σου κάνω μίαν διευκρίνισις: Το αμάρτημα του Αυνάν δεν ήταν η γνωστή τοις πάσι μαλακία. Ως καταγράφεται εις την Αγίαν Γραφήν, αλλά πιθανώς θα σ
oυ διέφυγε, ο εκλεκτός αυτός υιός του Ιούδα και προπάτορας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ερχόμενος εις σαρκική επαφή μετά της γυναικός αυτού εξέχεεν το σπέρμα του εις την γην, μη επιθυμώντας να αποκτήσει τέκνον μετ’ αυτής παρά την σχετική εντολή του Θεού.

Διά του λόγου το αληθές παραθέτω το σχετικό χωρίον εκ της Γενέσεως.

"εγένετο δε Ήρ πρωτότοκος Ιούδα πονηρός έναντι Κυρίου, και απέκτεινεν αυτόν ο Θεός. Είπε δε Ιούδας τώ Αυνάν. Είσελθε προς την γυναίκα του αδελφού σου και επιγάμβρευσαι αυτήν και ανάστησον σπέρμα τώ αδελφώ σου. Γνούς δε Αυνάν ότι ούκ αυτώ το σπέρμα, εγίνετο όταν εισήρχετο προς την γυναίκα του αδελφού αυτού, εξέχεεν επί την γήν του μη δούναι σπέρμα τώ αδελφώ αυτού. Πονηρόν δε εφάνη εναντίον του Θεού, ότι εποίησεν τούτο, και εθανάτωσε και τούτον". (Γεν. 38,7)

Όπερ μεθερμηνευόμενον:


"και έκανε ο πρωτότοκος γιος του Ιούδα, ο Ηρ, πονηριά απέναντι στον Κύριο, και τον σκότωσε ο Θεός. Και είπε ο Ιούδας στον Αυνάν. Κάνε έρωτα με την γυναίκα του αδελφού σου και γκάστρωσε την για να αφήσεις απογόνους για τον αδελφό σου. Όμως ο Αυνάν σκέφτηκε ότι δεν θα ήταν δικοί του οι απόγονοι και όταν έκανε έρωτα με την γυναίκα του αδελφού του, εκσπερμάτωσε στην γη για να μην δώσει απογόνους στον αδελφό του. Και φάνηκε πονηρό στο Θεό αυτό που έκανε και τον σκότωσε και αυτόν".


Ήγουν, το αμάρτημα αυτού δεν ήταν η εκ της σαρκός πηγάζουσα ηδονή (καθώς εις άλλον χωρίον της Γενέσεως ο Κύριος επιτρέπει τη σαρκική ηδονή στη Σάρα, σύζυγο Αβραάμ, με τον Αιγύπτιο Φαραώ, κατόπιν αδείας του Κυρίου μας ασφαλώς. Ιδέ το Κεφ. ιβ' της Γενέσεως) αλλά η μη υπακοή εις το θέλημα Θεού και η έκχυση του σπέρματος επί της γης. Μάθε λοιπόν ότι ο αυνανισμός δεν είναι αμάρτημα, εφόσον το σπέρμα δεν εκχέεται στη γη. Συνεπώς δεν αμαρτάνω, τα συγγράμματα μου αν και προϊόντα  αυνανισμού, όπως ισχυρίζεσαι, δεν διαχέονται εις την γην, αλλά εις το διαδίκτυον.

Κλείνοντας την απάντησή μου αγαπητέ μου εξάδελφε θα πρέπει να σου είπω ότι  την μαλακίαν πολλοί ηγάπησαν, τον μαλάκαν ουδείς.

Είθε ο Πανάγαθος Θεός να σε διαφυλάττη από κάθε κακόν.

Δράττομαι της ευκαιρίας να απευθύνω και κάποιες παραινέσεις προς τους ευσεβείς μαλακιζόμενους…

Όπως είδαμε ο Κύριος τιμώρησε σκληρά τον Αυνάν και θεώρησε μεγάλην αμαρτίαν την πράξιν του. Όθεν και προτείνομεν εις τους ευσεβείς μαλακιζόμενους να είναι προσεκτικοί και να  λαμβάνουν μέτρα προφύλαξις ώστε το σπέρμα τους να μη εκχύεται επί της γης. Συνεπώς οι ευσεβείς μαλακιζόμενοι οφείλουν να μη μαλακίζονται σε ανοιχτούς χώρους (πάρκα, λιβάδια, χωράφια) και σε οικίες με χωμάτινο έδαφος έτσι ώστε να αποφεύγεται κάθε πιθανότητα επαφής του σπέρματος με τη γη. Ομοίως και δια τις σύγχρονες τουαλέτες και οικίες, καθώς οι κεραμικές πλάκες και το μάρμαρο είναι υλικά που προέρχονται από την επιφάνεια της γης. Προτείνεται λοιπόν μόνον η μαλακία σε κλειστό δωμάτιο με πάτωμα ξύλινο ή εκ λινελαίου προκειμένου να αποφεύγεται το θανάσιμο αμάρτημα της επαφής του σπέρματος με την γη.
 
Βέβαια στην σημερινή εποχή  κανείς δε μπορεί να γνωρίζει επακριβώς την προέλευση και την σύσταση των πατωμάτων, μπορεί ακόμη και ένα φαινομενικώς ξύλινο δάπεδο να περιέχει εις το εσωτερικό του αποξέσματα εδάφους ή άλλων υλικών προερχόμενων εξ αυτού. Δι αυτόν ακριβώς το λόγο μόνον η χρήση προφυλακτικού κατασκευασμένου από το τεχνητό συστατικό latex διασφαλίζει τον αναμάρτητον μαλακισμόν. Όθεν και συνιστάται η χρήση προφυλακτικών από latex κατά τον μαλακισμόν (και ποτέ κατά την σεξουαλικήν επαφή) δια να αποφύγουμε οποιαδήποτε πιθανότητα επαφής του σπέρματος με την Γη.
 
Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί πρέπει επίσης  να γνωρίζετε ότι αν την τινάζετε πάνω από τρεις φορές θεωρείτε μαλακισμός (μαλακία).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου